1.500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ÜCRETSİZ
ROVE YAYINEVİ
KÜTÜPHANE DOSTU
|
Kargom Nerede?

Turşu Turşuluk Sebzelerin Yetiştiriciliği, Turşu Çeşitleri ve Yöresel Tarifler

Orijinal fiyat: 525,00₺.Şu andaki fiyat: 393,75₺.

3 adet stokta

Yayınevi

Yazar

Cilt

Tür

Yayın Dili

Türkçe

Baskı Sayısı

1. Baskı

Baskı Tarihi

Ağustos 2020

Sayfa Sayısı

128

Baskı Boyutu

16,00 x 24,00 cm

Kağıt Cinsi

Kuşe

Stok Kodu

9786052294369

Anadolu sofra kültürünün en önemli parçalarından biri hiç şüphesiz turşudur. Arkaik dönemlerden günümüze, binlerce yıllık süreçte sofraların vazgeçilmez parçalarından biri olan turşu, simgeleşmiş yemeklerimizin başında gelmektedir. Mevsimine göre hemen her sebze ve hatta meyveden üretilebilen turşu, uzun süreli ömrü, kullanışlı oluşu ve lezzetiyle toplumumuzda revaçta olan bir besindir. Başta Anadolu olmak üzere, dünyanın hemen her yerinde çok geniş bir meyve ve sebze grubu turşu olarak tüketilmektedir. Bu kitapta, binlerce yıllık bir geleneğin ürünü olan turşunun hammaddesi konumundaki meyve ve sebzelerin ideal yetiştirme tekniklerinden, toplanıp turşuya hazır hale gelmesine; fermantasyonundan sunumuna kadar çok geniş bir yelpazede teknik bilgiler bulacaksınız. Aynı zamanda, Anadolu’nun çeşitli yörelerinden turşu çeşitlerinin yapım aşamasına ve tariflerine de ulaşmak mümkün.

Yayınevi

Yazar

Cilt

Tür

Yayın Dili

Türkçe

Baskı Sayısı

1. Baskı

Baskı Tarihi

Ağustos 2020

Sayfa Sayısı

128

Baskı Boyutu

16,00 x 24,00 cm

Kağıt Cinsi

Kuşe

Stok Kodu

9786052294369