Hatay’ da Geçiş Dönemlerinde Gerçekleştirilen Yöresel Mutfak Uygulamaları
Orijinal fiyat: 110,00₺.82,50₺Şu andaki fiyat: 82,50₺.
| Yayınevi | |
|---|---|
| Yazar | |
| Cilt | |
| Tür | |
| Yayın Dili | Türkçe |
| Baskı Sayısı | 1. Baskı |
| Baskı Tarihi | Ekim 2022 |
| Sayfa Sayısı | 86 |
| Baskı Boyutu | 13,50 x 19,50 cm |
| Kağıt Cinsi | 1. Hamur |
| Stok Kodu | 9786258275490 |
1. BÖLÜM 1.1. Tarihsel Süreç İçerisinde Hata 2. BÖLÜM 2.1. Yemek Kavram 3. BÖLÜM 3.1. Geçiş Dönemi Kavram 4. BÖLÜM 4.1. Araştırmanın Modeli ve Türü 5. BÖLÜM 5.1. Katılımcıların Demografik Özellikleri
| Yayınevi | |
|---|---|
| Yazar | |
| Cilt | |
| Tür | |
| Yayın Dili | Türkçe |
| Baskı Sayısı | 1. Baskı |
| Baskı Tarihi | Ekim 2022 |
| Sayfa Sayısı | 86 |
| Baskı Boyutu | 13,50 x 19,50 cm |
| Kağıt Cinsi | 1. Hamur |
| Stok Kodu | 9786258275490 |

